Overdracht Voorzittershamer BC Twente

Overdracht Voorzittershamer BC Twente

Overdracht van de voorzittershamer.

Tijdens de Algemene Leden Vergadering van de Baanvereniging Twente (BC Twente) werd de voorzitters hamer door de zittende voorzitter Harry Gernaat overgedragen aan de nieuwe voorzitter Ilona van Dijk-Nijenhuis.

In de afgelopen 5 jaar heeft de Baanvereniging Twente mogen genieten van de leidinggevende capaciteiten van Harry Gernaat. Harry heeft zich met verve ingezet voor de Baanvereniging voorheen Baan Commissie. Harry was zeer betrokken en zette zich voornamelijk in voor het langebaan schaatsen, hij kende nagenoeg alle talenten en leidde ook vele wedstrijden als scheidsrechter. Ook was hij nagenoeg altijd aanwezig bij wedstrijden van marathon of shorttrack. Harry was een steun en toeverlaat wanneer er iemand verstek moest laten gaan dan viel hij wel in.

Harry zette zich in voor samenwerking en had een zeer belangrijke rol wanneer er een verschil van inzicht optrad, zocht tot op de laatste draad uit wanneer het ging om regelgeving omtrent veiligheid en EHBO op de ijsbaan en zorgde ervoor dat er ongedwongen, veilig geschaatst en getraind kon worden. Harry zette zich in als vrijwilliger bij allerhande activiteiten die naast het reguliere schaatsen op de baan georganiseerd werden, waarbij hij genoot van het schaatsen van met name de jeugdigen .

Harry heeft de Baanvereniging Twente vanuit een zeer onstabiele situatie geleid naar een bijzonder stabiele situatie waar nu op nagenoeg alle disciplines de vruchten van geplukt kunnen worden met zekerheden in alle disciplines.

De Baanvereniging Twente dankt Harry Gernaat voor zijn niet aflatende inzet voor het schaatsen en hopen hem nog regelmatig te mogen begroeten op de IJsbaan Twente.

Harry heel veel dank.

Blijf altijd op de hoogte

Als je hieronder je gegevens invult, sturen wij automatisch een email als er een nieuw bericht op de website wordt geplaatst.

Afmelden

Vul hier je e-mail adres in en druk op "Afmelden" om je uit te schrijven voor de mailinglijst.