Hoofdtrainer Breedtesport UT
Hoofdtrainer Breedtesport UT

DSV de Skeuvel zoekt een hoofdtrainer voor de breedtesport.


DSV de Skeuvel is een studenten schaatsvereniging met 200 leden, bestaande uit een wedstrijdgroep en een breedtesport groep. De breedtesport groep is opgedeeld in clusters en worden getraind door studenten, deze studenttrainers worden opgeleid en begeleid door een hoofdtrainer.

Lees meer
Skatetijd! VRIENDJES- EN VRIENDINNETJESWEEK!
Skatetijd! VRIENDJES- EN VRIENDINNETJESWEEK!

In de week van 7 juni tot en met 11 juni wordt de SKATETIJD! vriendjes- en vriendinnetjesweek georganiseerd op een aantal skeelerbanen in Twente. Pupillen kunnen in die periode tijdens hun eigen skeelertraining vriendjes of vriendinnetjes uitnodigen, die mee mogen doen. Meedoen is gratis, je moet je alleen even aanmelden via https://bctwente.nl/skatetijd 

Lees meer
Online workshop Mentale Kracht
Online workshop Mentale Kracht

Beste trainers,

Wij nodigen jullie uit voor een online workshop Mentale Kracht, thema van deze online workshop is ;
Onder alle omstandigheden kunnen laten zien wat er in zit.

De workshop wordt gehouden door Iris Oude Wolsink.
Deze workshop wordt jullie aangeboden door de BC Twente.

Datum van de online workshop is 19 mei aanstaande om 20.00 uur
Opgave kan door een email te sturen aan secretariaat@bctwente.nl
Mocht de opgave boven het aantal van 25 komen dan organiseren we een tweede avond erbij.

De opgave voor 19 mei sluit op 17 mei.

Voor meer informatie zie de uitnodiging in de bijlage.
Tevens kunnen jullie informatie vinden op het instagram acoount; https://www.instagram.com/coach2score/

Lees meer
Online Elfstedentocht event: It giet oan !
Online Elfstedentocht event: It giet oan !

Online Elfstedentocht event: it giet oan!

Deze lezing wordt georganiseerd door de HIJC (Hengelose Ijsclub)   Maar is ook beschikbaar voor alle andere schaatsliefhebbers !

Schrijf je snel in voor de lezing door Jurryt van de Vooren met opmerkelijke verhalen over de Elfstedentocht op 14 januari om 19.30 uur

De lezing zal worden gehouden door Jurryt van de Vooren van sportgeschiedenis.nl. Hij is een van de bekendste sporthistorici van Nederland, die onder andere boeken schrijft over de Elfstedentocht. Daarnaast wordt hij veel gevraagd om op tv (historische) ontwikkelingen in de sport te duiden. Zo is hij op dit moment te zien in het televisieprogramma 'Het Museum van Nederland' als expert sportgeschiedenis. In dit programma gaat hij op zoek naar sportvoorwerpen die iets vertellen over de Nederlandse geschiedenis, cultuur, volksaard, tradities en gebruiken.

Tijdens de lezing zal Van de Vooren opmerkelijke verhalen over de Elfstedentocht vertellen. Daarnaast zal hij laten zien waar je zelf online informatie over de Elfstedentocht kunt vinden en je dus ook zelf nieuwe verhalen kunt vinden. Zo kom je de lockdown wel door!

Je kunt je aanmelden voor deze lezing via de website van de HIJC (Hengelose IJsclub) . Voor leden van de HIJC is de lezing gratis.

Voor geïnteresseerden die geen lid zijn van de HIJC, zal er een bijdrage van € 3 gevraagd worden over te maken vóór 13 januari 2021 op NL59 RABO 0355 1870 94 onder vermelding van je naam + Elfstedentochtlezing.

En mocht je er nou geen genoeg van krijgen: een dag later vindt online de Dag van de Elfstedentocht plaats. We hebben ook nog op onze eigen website een mooie podcast van de Elfstedentocht van Jan Woelders staan.

Voor meer informatie, neem contact op met Iris Bosch (i.bosch@hijc.nl).

Dus graag aanmelden via de website van de HIJC  https://www.hijc.nl/Nieuws/Agenda/online-elfstedentocht-event-it-giet-oan
De lezing is voor HIJC leden gratis, niet-leden: € 3
De dag voor de lezing sturen we een link naar een Zoom-meeting om de lezing te volgen.

14 januari 2021 19:30 uur

 

 

Lees meer

Blijf altijd op de hoogte

Als je hieronder je gegevens invult, sturen wij automatisch een email als er een nieuw bericht op de website wordt geplaatst.

Afmelden

Vul hier je e-mail adres in en druk op "Afmelden" om je uit te schrijven voor de mailinglijst.