Oproep Trainersopleiding SL2 en ST3

Oproep Trainersopleiding SL2 en ST3

Oproep Trainers opleiding ST3 en SL2

Evenals vorig jaar wil de baancommissie Deventer en Twente  graag weer een trainersopleiding SL2  en ST3 organiseren in Enschede / Deventer, waardoor de reistijd zo minimaal mogelijk wordt gehouden. En wat is er een beter dan een opleiding te volgen in een vertrouwde omgeving.

Jullie weten dat de baancommissie Twente, Deventer en Nijmegen goed opgeleide  trainers als basis van een vereniging ziet en willen het graag waarderen dat trainers actief werken aan opleiding en kwaliteitsverhoging. Daarom organiseren wij graag voor jullie deze opleiding.

De kosten van de opleidingen dienen te worden vergoed door de vereniging waar het lid bij is aangesloten, of door de deelnemer zelf. De totaalkosten (conform offerte KNSB) worden naar ratio verdeeld over de deelnemers. De kosten bestaan uit de opleidingskosten van de KNSB en cateringkosten, de opleiding wordt gehouden in KNSB uren waardoor er geen extra ijs gehuurd hoeft te worden.

Wat betreft de studie locatie kan gebruik gemaakt worden van de juryruimte op de ijsbaan Twente. Maatschappelijke stages vallen niet onder deze regeling, tenzij het de bedoeling is dat de betreffende stagiair wordt opgeleid tot trainer en ook daadwerkelijk bij de club training gaat geven minimaal voor de duur van drie jaar. Bij een opgave vanuit Twente, Deventer en Nijmegen van in totaal 15 of meer (aspirant) trainers gaat de opleiding door. 

Opgave bij het secretariaat van BC Twente

secretariaat@bctwente.nl

Blijf altijd op de hoogte

Als je hieronder je gegevens invult, sturen wij automatisch een email als er een nieuw bericht op de website wordt geplaatst.

Afmelden

Vul hier je e-mail adres in en druk op "Afmelden" om je uit te schrijven voor de mailinglijst.