Jij helpt ons toch ook bij dit prachtige evenement !

Jij helpt ons toch ook bij dit prachtige evenement !

Vrijwilligers gevraagd voor de Junioren World Cup in Enschede. 

Voor het eerst in de geschiedenis zal er een junioren wereldbekerwedstrijd plaatsvinden op IJsbaan Twente in Enschede. Daar zijn we als Baancommissie Twente erg blij mee. De internationale juniorentop zal op 23 en 24 november 2019 in Enschede aan de start staan. 

De junioren wereldbekerwedstrijd in Enschede is tevens een plaatsingswedstrijd voor de Jeugd Olympische Spelen in Lausanne 2020 (YOG2020). Een grote kans dat alle junioren wereldtoppers uit Azië, Europa en Noord-Amerika aanwezig zullen zijn. We verwachten circa 250 schaatsers uit 25 verschillende landen. Inmiddels is het organisatiecomité begonnen met de voorbereidingen. Een wereldbekerwedstrijd organiseren gaat niet zonder een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een handje willen helpen. In de voorbereiding op de wedstrijd, maar zeker ook op de trainings- en wedstrijddagen. Mensen met een jurycertificaat kunnen ons helpen met officiële jurywerkzaamheden, maar er zijn meer taken in te vullen. Bijvoorbeeld voor de informatiebalies, accreditatiecontrole, anti-doping chaperonne, catering, blokjesleggers, etc. Dus ervaring met schaatsen is niet per se noodzakelijk om mee te kunnen doen.  

Heb je een persoonlijke voorkeur wat je graag zou willen doen of heb je specifieke ervaring die we kunnen gebruiken? Wij vinden het fijn dat je dat aan ons aangeeft. We zullen ons best gaan doen om aan zoveel mogelijk wensen tegemoet te komen. 

Kortom: Wil jij de junioren wereldbekerwedstrijd van dichtbij meemaken en een handje helpen? Jouw hulp is welkom! Meld je dan zo spoedig mogelijk aan bij Mijnt Kruiskamp: secretariaat@bctwente.nl

Blijf altijd op de hoogte

Als je hieronder je gegevens invult, sturen wij automatisch een email als er een nieuw bericht op de website wordt geplaatst.

Afmelden

Vul hier je e-mail adres in en druk op "Afmelden" om je uit te schrijven voor de mailinglijst.