Herhaalde oproep Opleiding SL2 en ST3

Herhaalde oproep Opleiding SL2 en ST3

OPROEP Trainers opleiding ST3 en SL2

Beste bestuurders en trainers

Evenals vorig jaar wil de baancommissie Deventer en Twente  graag weer een trainersopleiding SL2  en ST3 organiseren in Enschede / Deventer, waardoor de reistijd zo minimaal mogelijk wordt gehouden. En wat is er een beter dan een opleiding te volgen in een vertrouwde omgeving.

Jullie weten dat de baanverenigingen Twente en Deventer goed opgeleide  trainers als basis van een vereniging ziet en willen het graag waarderen dat trainers actief werken aan opleiding en kwaliteitsverhoging.

De kosten van de opleidingen dienen te worden vergoed door de vereniging waar het lid bij is aangesloten, of door de deelnemer zelf.

De totaalkosten (conform offerte KNSB) worden naar ratio verdeeld over de deelnemers.

De kosten bestaan uit de opleidingskosten van de KNSB en cateringkosten, de opleiding wordt gehouden in KNSB uren waardoor er geen extra ijs gehuurd hoeft te worden. Wat betreft de studie locatie kan gebruik gemaakt worden van de juryruimte op de ijsbaan Twente.

Bij een opgave vanuit Twente en Deventer van 15 of meer (aspirant) trainers gaat de opleiding door.

Wij vragen jullie hierbij dan ook zoveel als mogelijk (aspirant) trainers te enthousiasmeren om deel te nemen aan deze opleiding.

Opgave bij het secretariaat van de BC Twente of BC Deventer

Blijf altijd op de hoogte

Als je hieronder je gegevens invult, sturen wij automatisch een email als er een nieuw bericht op de website wordt geplaatst.

Afmelden

Vul hier je e-mail adres in en druk op "Afmelden" om je uit te schrijven voor de mailinglijst.