Jann en Rolien dingen mee in de top van Nederland.

Jann en Rolien dingen mee in de top van Nederland.

Jann reed in zijn klasse (H65) geweldig goed op alle afstanden. Op de 500 meter werd hij tweede en op de andere afstanden (1500 – 1000 en 3000 meter) werd Jan overtuigend eerste.

Jann won hierdoor het Allround klassement en werd gehuldigd als Allround Winnaar.

Rolien de Groot (D45) reed ook een fantastisch toernooi en reed op alle afstanden (500 – 1000 – 1500 en 3000 meter) een PR, twee van haar PR’s waren vorig weekend nog aangescherpt op de IJsbaan in Heerenveen bij een onderlinge clubwedstrijd.

Rolien werd op de 1500 derde , op de 1000 vierde en op de 3000 meter ook derde. Daarmee behaalde ze in het algemeen klassement van het Allround plaats twee.

Het waren prachtige omstandigheden in Hoorn, Het waaide nauwelijks (open baan) , de zon scheen en het was een aangename temperatuur waarbij er sprake was van een lage luchtvochtigheid waardoor het ijs niet merkbaar aansloeg.

Twee Twentse officials maakten dat de Twentse ondersteuning van belang was voor deze wedstrijd.

Anne Jelmer Drent was starter en Steven ten Brinke was hulpscheidsrechter waardoor ze mede zorgden voor een goed verloop van de wedstrijd.

Jann en Rolien van harte gefeliciteerd met deze top prestaties.

Blijf altijd op de hoogte

Als je hieronder je gegevens invult, sturen wij automatisch een email als er een nieuw bericht op de website wordt geplaatst.

Afmelden

Vul hier je e-mail adres in en druk op "Afmelden" om je uit te schrijven voor de mailinglijst.