IJSTIJD! schaatsen op IJsbaan Twente!

Langebaanschaatsen

Heb je zin om te leren schaatsen?  Lekker pootje over op de buitenbaan, meedoen met zo'n spannende wedstrijd of misschien wel een marathon. Er zijn verschillende groepen:  beginners die alles nog moeten leren, kinderen die al een beetje kunnen schaatsen en zo volgen er steeds snellere groepen. Je schaatst dus altijd met kinderen die ongeveer net zo goed kunnen schaatsen als jij!

Als je bij een van de Twentse schaatsverenigingen schaatst mag je ook meedoen aan wedstrijden op IJsbaan Twente.

Shorttrack

Wil jij graag in de voetsporen treden van Suzanne Schulting, Jorien ter Mors of Sinkie Knegt? Of heb je gewoon altijd als eens willen weten hoe het voelt om met je hand aan het ijs door de bochten te gaan op dat krappe 111 meter baantje? Dat kan!

Shorttrack Team Go traint drie keer per week op ijsbaan Twente, jong en oud door elkaar, van beginners tot gevorderden, met als doel: samen plezier hebben en je eigen prestaties verbeteren. De trainingen worden gegeven door ervaren trainers die jou graag deze technische sport willen aanleren. 

In de winter trainen we op het ijs. 's Zomers trainen we buiten op skeelers, op de fiets of gaan we hardlopen, om zo een goede basis te leggen voor het volgende seizoen.

Gratis proeflessen

Wil je het eerst eens proberen? De eerste lessen zijn gratis en bedoeld om te kijken of je het echt leuk vindt, daarna kun je beslissen of je echt lid wil worden.

Meld je aan voor gratis proeflessen

Je ontvangt een mail wanneer je kunt komen schaatsen. Normaal gesproken kun je dezelfde week nog beginnen. Op de eerste trainingsdag meldt je je bij een van de trainers en die zullen kijken in welke groep je kan meeschaatsen.

IJSTIJD! Evenementen

IJSTIJD! nieuws

Geen inhoud

Er is een probleem opgetreden tijdens het laden van inhoud.

Vorige Volgende