Wedstrijdinformatie via App Sportity

Wedstrijdinformatie via App Sportity

Werd de informatie over de wedstrijden tot nu toe gedeeld via een papieren startlijst waar het aantal starts en de schaatsers per wedstrijd en per afstand opstonden, volgt vanaf nu de informatie via de App Sportity. Ook de uitslagen die via het uitslagen formulier werden gedeeld zijn straks te vinden op de App Sportity.

Mede door het corona protocol waar het advies heerst om zoveel mogelijk persoonlijk contact te vermijden door de 1.5 meter regel, gaan wij met ingang van dit seizoen over op de App Sportity.

Deze App is te downloaden op telefoons met zowel het Android als het IOS besturingssysteem.

Ook voor alle vrienden en familie leden die nu noodgedwongen thuis moeten blijven omdat publiek bij wedstrijden is verboden, is het makkelijk om de verrichtingen van hun geliefden  up-to-date te volgen.

De inlogcode in de App Sportity is te vinden bij de wedstrijd waar de schaatser aan deelneemt, op de website van BC Twente www.bctwente.nl/langebaan en vervolgens de button inschrijven aanklikken. Voor de eerst komende wedstrijd is de inlogcode BAAN-ENS01

Blijf altijd op de hoogte

Als je hieronder je gegevens invult, sturen wij automatisch een email als er een nieuw bericht op de website wordt geplaatst.

Afmelden

Vul hier je e-mail adres in en druk op "Afmelden" om je uit te schrijven voor de mailinglijst.