Wedstrijd 3 oktober Afgelast

Wedstrijd 3 oktober Afgelast

Beste wedstrijdschaatsers,

Helaas moeten we jullie mededelen dat de geplande open baanwedstrijd ENS01 op 03 oktober is afgelast. Reden van afgelasting is dat er geen huurovereenkomst is tussen BC Twente en de verhuurder van de ijsbaan. Wij hopen dat deze verhuur overeenkomst spoedig tot stand komt want onze vrijwilligers staan te popelen om jullie te facilitairen in het rijden van wedstrijden.

Uiteraard worden de betaalde inschrijfgelden van de wedstrijd ENS 01 aan jullie terugbetaald.

Wij hopen op jullie begrip voor het afgelasten van deze wedstrijd en beseffen dat dit voor velen van jullie een ongelofelijke domper is dat jullie geen tijden kunnen zetten wat zo belangrijk is voor het vervolg van het schaatsseizoen.

Hopelijk is deze situatie snel opgelost zodat we weer snel lekker kunnen schaatsen en wedstrijden rijden. Zoals jullie weten facilitairen wij jullie graag in het rijden van wedstrijden en heten jullie vast een warm welkom voor het vervolg van dit seizoen.

P.s Of de wedstrijden in het weekend van 10-11 oktober door kunnen gaan is nu ook nog niet zeker, wij zullen jullie daar zo spoedig als mogelijk over berichten. Volg hiervoor:

www.schaatsen.nl

www.bctwente.nl

F @baancommissietwente

T @bctwente

Blijf altijd op de hoogte

Als je hieronder je gegevens invult, sturen wij automatisch een email als er een nieuw bericht op de website wordt geplaatst.

Afmelden

Vul hier je e-mail adres in en druk op "Afmelden" om je uit te schrijven voor de mailinglijst.