Trainingen voor jeugdigen t/m 17 jaar

Trainingen voor jeugdigen t/m 17 jaar

Beste bestuurders en trainers,

Naar aanleiding van het bestuur overleg met alle verenigingen van deze avond hebben we besloten dat morgen en zondag alle leden t/m 17 jaar mogen trainen onder begeleiding van hun trainers in de gebruikelijke uren zoals voorheen het geval was.

Hier geldt een onbeperkt aantal, wel dient iedereen zich te houden aan de baanregels

Voor alle personen boven de 17 jaar geldt dat er zaterdag en zondag niet getraind kan worden. Voor klasse 1 en 2 rijders volgt nog nader bericht.

Ook voor het ouder kind uur geldt dat ouders niet mogen meetrainen met hun jeugdigen. De ouders die hun kinderen brengen hebben geen toegang tot de ijsbaan.

Maximaal 1 ouder per 5 jeugdigen mogen ondersteuning geven aan het aantrekken van schaatsen voor zover een jeugdige dit niet zelf kan. Alle ouders dienen de ijsbaan na het aantrekken van de schaatsen direct te verlaten

Er mogen uitsluitend de noodzakelijke trainers ingezet worden voor begeleiding en instructie. Trainers mogen op het ijs staan (met schaatsen) maar niet mee schaatsen.
Het plaatsnemen van een trainer op de ijsbaan gaan wij uit van onderling overleg en begrip van alle trainers om minimaal de 1.5 meter te waarborgen.

Blijf altijd op de hoogte

Als je hieronder je gegevens invult, sturen wij automatisch een email als er een nieuw bericht op de website wordt geplaatst.

Afmelden

Vul hier je e-mail adres in en druk op "Afmelden" om je uit te schrijven voor de mailinglijst.