Opleidingen KNSB

Het schaatsseizoen staat weer voor de deur en daarom willen wij jullie graag informeren over de verschillende opleidingen die dit seizoen van start gaan.

Zie de twee bijlagen over de trainersopleidingen en jury opleidingen. De regionaal/gewestelijke starter (LB) en scheidsrechter (LB/ST/ISK) opleiding wordt op dit moment vernieuwd. We hopen jullie later  meer inhoudelijk te kunnen informeren over hoe deze opleiding eruit komt te zien.

 

Vanuit de KNSB vinden wij het belangrijk dat leden van verengingen kunnen sporten onder toezicht van een gekwalificeerde trainer en dat hij/zij ook kan deelnemen aan wedstrijden waar gekwalificeerd kader aanwezig is om de wedstrijd in goede banen te kunnen leiden. Om dat te bereiken hebben we uiteraard jou hulp nodig. Wij willen jullie dan ook vragen om deze informatie te delen met trainers of juryleden en/of met geïnteresseerde trainers of juryleden.

 

Blijf altijd op de hoogte

Als je hieronder je gegevens invult, sturen wij automatisch een email als er een nieuw bericht op de website wordt geplaatst.

Afmelden

Vul hier je e-mail adres in en druk op "Afmelden" om je uit te schrijven voor de mailinglijst.