Online Elfstedentocht event: It giet oan !

Online Elfstedentocht event: It giet oan !

Online Elfstedentocht event: it giet oan!

Deze lezing wordt georganiseerd door de HIJC (Hengelose Ijsclub)      Maar is ook beschikbaar voor alle andere schaatsliefhebbers !

Schrijf je snel in voor de lezing door Jurryt van de Vooren met opmerkelijke verhalen over de Elfstedentocht op 14 januari om 19.30 uur

De lezing zal worden gehouden door Jurryt van de Vooren van sportgeschiedenis.nl. Hij is een van de bekendste sporthistorici van Nederland, die onder andere boeken schrijft over de Elfstedentocht. Daarnaast wordt hij veel gevraagd om op tv (historische) ontwikkelingen in de sport te duiden. Zo is hij op dit moment te zien in het televisieprogramma 'Het Museum van Nederland' als expert sportgeschiedenis. In dit programma gaat hij op zoek naar sportvoorwerpen die iets vertellen over de Nederlandse geschiedenis, cultuur, volksaard, tradities en gebruiken.

Tijdens de lezing zal Van de Vooren opmerkelijke verhalen over de Elfstedentocht vertellen. Daarnaast zal hij laten zien waar je zelf online informatie over de Elfstedentocht kunt vinden en je dus ook zelf nieuwe verhalen kunt vinden. Zo kom je de lockdown wel door!

Je kunt je aanmelden voor deze lezing via de website van de HIJC (Hengelose IJsclub) . Voor leden van de HIJC is de lezing gratis.

Voor geïnteresseerden die geen lid zijn van de HIJC, zal er een bijdrage van € 3 gevraagd worden over te maken vóór 13 januari 2021 op NL59 RABO 0355 1870 94 onder vermelding van je naam + Elfstedentochtlezing.

En mocht je er nou geen genoeg van krijgen: een dag later vindt online de Dag van de Elfstedentocht plaats. We hebben ook nog op onze eigen website een mooie podcast van de Elfstedentocht van Jan Woelders staan.

Voor meer informatie, neem contact op met Iris Bosch (i.bosch@hijc.nl).

Dus graag aanmelden via de link op de website van de HIJC         https://www.hijc.nl/Nieuws/Agenda/online-elfstedentocht-event-it-giet-oan
De lezing is voor HIJC leden gratis, niet-leden: € 3
De dag voor de lezing sturen we een link naar een Zoom-meeting om de lezing te volgen.

14 januari 2021 19:30 uur

Blijf altijd op de hoogte

Als je hieronder je gegevens invult, sturen wij automatisch een email als er een nieuw bericht op de website wordt geplaatst.

Afmelden

Vul hier je e-mail adres in en druk op "Afmelden" om je uit te schrijven voor de mailinglijst.