Kom jij het juryteam van de Baancommissie Twente helpen ?

Kom jij het juryteam van de Baancommissie Twente helpen ?

Kom jij ons helpen in het juryteam van de Baancommissie Twente, waardoor wedstrijden voor  schaatsers blijvend georganiseerd kunnen worden.

Het juryteam bestaat hoofdzakelijk uit familieleden van schaatsers, dit is een hechte groep mensen die de schaatssport een warm hart toedragen. Maar ook mensen die de schaatssport leuk vinden en er meer betrokken bij willen raken.

Tijdens het winterseizoen worden er op de ijsbaan Twente ieder weekend wedstrijden gehouden, gemiddeld drie wedstrijden per weekend, blokken van circa 2.5 uur.

Voor deze wedstrijden zijn we juryleden nodig, waaronder tijdwaarnemers, baancommissarissen, assistent starters, speakers, ET schrijver, enz.

Wij zoeken juryleden voor zowel de Langebaan als voor de Marathon.

Om basis jurylid te kunnen worden volg je aan het begin van het schaatsseizoen (oktober) een korte cursus basisjury van 3 avonden en 3 stagemomenten tijdens wedstrijden, samen met bestaande juryleden. Deze opleiding wordt gegeven door

Mocht jij interesse hebben en ons willen helpen meldt je dan aan bij het secretariaat van de Baancommissie Twente.  secretariaat@bctwente.nl

Ook wanneer je meer informatie wilt ontvangen stuur ons een email dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jouw op.

Bij voorbaat dank voor jouw steun aan onze prachtige schaatssport.

Blijf altijd op de hoogte

Als je hieronder je gegevens invult, sturen wij automatisch een email als er een nieuw bericht op de website wordt geplaatst.

Afmelden

Vul hier je e-mail adres in en druk op "Afmelden" om je uit te schrijven voor de mailinglijst.