IJstijd Twentse Jeugd Elfstedentocht 2020

IJstijd Twentse Jeugd Elfstedentocht 2020

Beste Jeugd Elfstedentocht deelnemers,

Hartelijk dank voor jou deelname.

Door jou deelname was de 2e Jeugd Elfstedentocht in Twente weer een fantastisch succes. Iedereen heeft genoten van jullie fanatieke deelname, jullie prachtig jurken, stoere uitstraling of sportieve kleding. Jullie enthousiasme straalde toen het startschot weer knalde en jullie nog in die donkere ruimte stonden. En toen jullie naar buiten kwamen stonden jullie ouders en grootouders in spanning te wachten en hebben velen geholpen bij het aantrekken van de schaatsen, dus ook dank voor jullie hulpvaardige  (groot) ouders. Jullie behendigheid bij het passeren van de Boekelosebrug tussen Hengelo en Enschede was weer formidabel, de kluuntochten na het verlaten van de steden werden moeiteloos genomen.

Voor alle deelnemers een groot een applaus !  

Wij van de organisatie hebben ook genoten van jullie enthousiasme, eerst maakten we ons wat zorgen of jullie wel voldoende zouden drinken en eten van de koek en zopie, maar later kwam dat allemaal goed. Wij hopen dat jujllie er volgend jaar weer bij zijn en dan al jullie vrienden en vriendinnetjes meenemen.

De allerfijnste groeten van mascotte Batje en Sprinty, zij willen jullie volgend jaar graag weer een dikke knuffel of High-Five geven. 

Voor foto's zie de facebook pagina @baancommissietwente 

Blijf altijd op de hoogte

Als je hieronder je gegevens invult, sturen wij automatisch een email als er een nieuw bericht op de website wordt geplaatst.

Afmelden

Vul hier je e-mail adres in en druk op "Afmelden" om je uit te schrijven voor de mailinglijst.