IJSTIJD! Vriendjes­ en vriendinnetjes week

IJSTIJD! Vriendjes­ en vriendinnetjes week


Datum: 12-1-2020 - 18-1-2020

 

In de week van 13 tot en met 19 januari wordt de IJSTIJD! vriendjes en vriendinnetjesweek georganiseerd. Pupillen kunnen in die periode tijdens hun eigen trainingsuur vriendjes of
vriendinnetjes meenemen, die mee mogen schaatsen. Meedoen is gratis, je moet je alleen even aanmelden via https://www.bctwente.nl/ijstijd.

Het is heel leuk om een keer allerlei trainingsonderdelen mee te maken: diep zitten, glijden op één been of twee benen, valtechniek en hoe je weer op staat, olifantsoren en beentje over voor de betere schaatsers en natuurlijk nog heel veel meer. Wedden dat je het leuk vindt?

Deze activiteit wordt georganiseerd door de gezamenlijke ijsverenigingen die onder het motto IJSTIJD! samenwerken met ondersteuning van de KNSB. Het doel van deze samenwerking is om meer kinderen het schaatsen in clubverband te laten proberen. Hiervoor is de succesvolle “Jeugd Schaats Run” gehouden waar ruim 100 kinderen aan hebben meegedaan.

Op 8 februari wordt een Jeugd-Elfstedentocht georganiseerd.


 

Blijf altijd op de hoogte

Als je hieronder je gegevens invult, sturen wij automatisch een email als er een nieuw bericht op de website wordt geplaatst.

Afmelden

Vul hier je e-mail adres in en druk op "Afmelden" om je uit te schrijven voor de mailinglijst.