Holland Cup Finale & NK Neo Senioren 2019-2020

Holland Cup Finale & NK Neo Senioren 2019-2020

Holland Cup Finale & NK Neo Senioren 2019-2020

De Holland Cup is een wedstrijd voor junioren A, Neo Senioren en Senioren, alle schaatsers uit baanselecties, RTC’s en commerciële ploegen nemen deel aan deze wedstrijden.

Deelname aan deze wedstrijden gaat op uitnodiging door KNSB selectie langebaan.

De Holland Cup is verdeeld over 8 wedstrijden die dit seizoen gehouden worden op de ijsbanen Deventer, Haarlem, Eindhoven, Hoorn, Groningen, Utrecht, Alkmaar en de finale in Enschede.

De wedstrijden zijn ook selectie wedstrijden voor schaatser om zich te kwalificeren voor toernooien zoals bijvoorbeeld een Nederlands Kampioenschap

De Holland Cup wordt gesponsord door de RABO Bank, voor de winnaar is dan ook een geldprijs beschikbaar.

Mede door de vele talenten uit het Twente die jaarlijks deelnemen aan de Holland Cup wedstrijden is de Baan Commissie Twente zeer verheugd dat de finale dit seizoen gehouden wordt op IJsbaan Twente te Enschede. Deze finale wedstrijd is tevens een prachtige aanvulling op de vele spannende trainingswedstrijden het NK junioren en het World Cup junioren welke de BC Twente afgelopen seizoen heeft mogen organiseren.

De jeugd staat bij de BC Twente hoog in het vaandel en wij dragen dat graag uit door het organiseren van deze Top wedstrijden voor regionale, nationale en internationale talenten.

De Finale van de Holland Cup en het NK Neo Senioren wordt gehouden op zaterdag 29 februari en zondag 1 maart. Aanvang van de wedstrijd op zaterdag is 18.45 uur en op zondag 18.25 uur.

Meer informatie over de wedstrijd op https://www.schaatsen.nl/kalender/2020/2/rabo-holland-cup-finale-nk-afstanden-neo-senioren/#!#downloads

Blijf altijd op de hoogte

Als je hieronder je gegevens invult, sturen wij automatisch een email als er een nieuw bericht op de website wordt geplaatst.

Afmelden

Vul hier je e-mail adres in en druk op "Afmelden" om je uit te schrijven voor de mailinglijst.