Benefiet-schaatsrit BSS 23 maart 2024

Benefiet-schaatsrit BSS 23 maart 2024

Op 23 maart 2024 viert de Bornse Schaats- en Skeelervereniging haar 25-jarig jubileum. Zoals verwacht wordt deze verjaardag gevierd op IJsbaan Twente.
De avond zal in het teken staan van Stichting Hartekind. Voor dit goede doel is gekozen omdat één van de leden van de vereniging een Hartkind is.

Lois werd in 2013 geboren met een hartafwijking. Zij was met 1100 gram een van de kleinste patiëntjes bij wie een stent geplaatst werd in de aortaboog. Toen zij 3500 gram was kreeg zij een grote hartoperatie, en ook toen zij 7 jaar was werd zij geopereerd. Inmiddels gaat het heel goed met Lois en schaatst zij 2 keer per week fanatiek bij de Bornse Schaats- en Skeelervereniging.


Op 23 maart zal er in navolging van Hartekind Skate in Thialf (17 maart 2024) een uur lang geschaatst worden om geld in te zamelen. Leden van alle schaatsverenigingen in Twente, en natuurlijk vrienden en familie, zijn uitgenodigd om mee te doen.
Het startschot zal gegeven worden door Lois samen met burgemeester Pierik van Borne.

Voor meer informatie of het inschrijven verwijzen we jullie door naar: https://www.vinksite.com/BSS_H150.htm

Inschrijfkosten per team is minimaal € 25,- euro en komt volledig ten goede aan Stichting Hartekind! Meer doneren mag natuurlijk ook!


Doen jullie ook mee?

Blijf altijd op de hoogte

Als je hieronder je gegevens invult, sturen wij automatisch een email als er een nieuw bericht op de website wordt geplaatst.

Afmelden

Vul hier je e-mail adres in en druk op "Afmelden" om je uit te schrijven voor de mailinglijst.