Let op

Twentse Schaatsvierdaagse

Het winterseizoen is weer begonnen en elke schaatsliefhebber kijkt al reikhalzend uit naar periodes van strenge vorst en hevige kou.
Hoewel wij geen natuurijs kunnen beloven, kunnen we er wel voor zorgen dat de schaatskoorts op de ijsbaan toeslaat. Daarom organiseren D.S.V. de Skeuvel en IJsbaan Twente aankomende voorjaarsvakantie de 1ste Enschedese schaats4daagse!

Het concept is eenvoudig: van maandag 26 februari tot en met donderdag 1 maart 2018 is het mogelijk om dagelijks een afstand van 4, 8 of 16 km te schaatsen. Er kan zowel ’s ochtends (9.30-12.00 uur) als ’s avonds (20.00-22.30 uur) geschaatst worden. Hierbij wordt aanwezigheid afgestempeld op je persoonlijke stempelkaart. Bij inlevering van een volle stempelkaart ontvang je op de vierde dag een mooie medaille. Kan je één van de dagen niet? Geen probleem, het is namelijk mogelijk om op een andere dag de dubbele afstand te schaatsen.  Deelname aan de schaats-4-daagse kost €12,50 en het is al mogelijk om je in te schrijven via  s4d.skeuvel.nl. LET OP! De inschrijving sluit twee weken van tevoren.

De schaats-4-daagse is een evenement voor alle doelgroepen. Van jong tot oud, recreatief tot zeer ervaren, iedereen is welkom! Wij hopen dat er deze winter een basis wordt gelegd voor een geweldig evenement, dat elke winter weer zal terugkeren. Zijn er nog vragen? Mail dan naar s4d@skeuvel.nl of kijk voor meer informatie op  s4d.skeuvel.nl.

Over AJ