Let op

Schaatstraineropleinding SL2

Evenals vorig jaar willen de baancommissies Deventer en Twente graag weer een trainersopleiding SL2 organiseren in Enschede / Deventer, waardoor de reistijd zo minimaal mogelijk wordt gehouden. En wat is er beter dan een opleiding te volgen in een vertrouwde omgeving.

Jullie weten dat de baancommissies Twente en Deventer goed opgeleide trainers als basis van een vereniging zien en willen het graag waarderen dat trainers actief werken aan opleiding en kwaliteitsverhoging. Extra waardering is er voor trainers die een opleiding gaan volgen. De baancommissies Twente en Deventer vergoeden namelijk de helft van de trainerskaart voor de duur van het seizoen waarin de opleiding gevolgd gaat worden. De kosten voor het opleiden van trainers zijn verder voor de vereniging waar de (aspirant) trainer bij aangesloten is of voor eigen rekening.
De trainerskaart wordt bij het volgen van een opleiding en bij gebleken geschiktheid aan het eind van het seizoen voor 50% gecrediteerd. Maatschappelijke stages vallen niet onder deze regeling, tenzij het de bedoeling is dat de betreffende stagiair wordt opgeleid tot trainer en ook daadwerkelijk bij de club training gaat geven minimaal voor de duur van drie jaar.De totaalkosten worden naar ratio verdeeld over de deelnemers. Per deelnemer zal de opleiding ongeveer € 325 gaan kosten

De kosten bestaan uit de opleidingskosten van de KNSB en cateringkosten, de opleiding wordt gehouden in KNSB uren waardoor er geen extra ijs gehuurd hoeft te worden. De opleiding zal gegeven worden op de volgende dagdelen: donderdagavond/zaterdagmorgen. De docenten zullen Herjan Damhuis en Wim Verkerke zijn. De inhoud van de opleiding kan bekeken worden via de volgende link: https://knsb.nl/wp-content/uploads/sites/98/2013/11/20161130-SL-2.pdf

De cursusplaatsen zullen Enschede en Deventer zijn, een verdeling wordt gemaakt op basis van het aantal aanmeldingen per regio. Wat betreft de cursuslocatie kan gebruik gemaakt worden van de juryruimte op de ijsbaan Twente. Bij een opgave vanuit Twente en Deventer van 15 of meer (aspirant) trainers gaat de opleiding door.
Uiteraard zal meer opgave leiden tot minder kosten per deelnemer.

Wij vragen jullie hierbij dan ook zoveel als mogelijk (aspirant) trainers te enthousiasmeren om deel te nemen aan deze opleiding.
Aanmeldingen kunnen gestuurd worden aan: secretariaat@bctwente.nl, ofmailto:henkveneman51@gmail.com

Met vriendelijke groet van
Mijnt Kruiskamp, namens baancommisie Twente
Henk Veneman, namens baancommisie Deventer

Over AJ