Let op

Hyro Sports Jeugd Competitie 2016-2017

Het Gewest Overijssel organiseert het komend seizoen de Hyro Sports Jeugd Competitie op de IJsbaan Twente in Enschede. Schaatsshop Hyro Sports in de IJsbaan Twente is de hoofdsponsor. De cyclus bestaat dit jaar uit 3 wedstrijden voor pupillen A/B/C en Junioren C.

Behalve een klassement voor deze competitie zijn er voor de Junioren C ook plaatsen voor het NK Jeugdmarathon op 11 februari 2017 in Den Haag te verdienen.

Pupillen A/B kunnen zich door de Hyro Sports Jeugd Competitie plaatsen voor een nationale finalewedstrijd ook in Den Haag op 11 februari 2017.

De wedstrijden staan open voor rijders/sters van het Gewest Overijssel en het Gewest Gelderland, maar alleen rijders-/sters met een baankaart van Enschede kunnen zich plaatsen voor het NK Jeugdmarathon. De rijders-/sters met een baankaart van Deventer, Dronten of Nijmegen dienen zich te plaatsen via de baancompetitie van hun eigen baan.

De data van de wedstrijden:

  • Zaterdag 19 november 2016, Enschede, aanvang 17.30 uur.
  • Zaterdag 17 december 2016, Enschede, aanvang 17.30 uur.
  • Vrijdag 13 januari 2017, Enschede, aanvang 17.00 uur.
  • Per wedstrijd bedraagt het inschrijfgeld € 3,- te voldoen bij inschrijving aan de inschrijfbalie.

Voor meer informatie (wedstrijdreglement en tijdschema) klik hier

Het inschrijven voor deze wedstrijden dient te gebeuren via de wedstrijdkalender van de KNSB

Voor de wedstrijdkalender klik hier

Ter informatie: Op vrijdag 23 december 2016 wordt in Dronten het GK marathon jeugd Gelderland en Overijssel verreden voor pupillen A/B/C en junioren C. Aanvang circa 18.00 uur. Alle informatie de gewestelijke website.