Let op

Gratis schaatsen op vriendjes en vriendinnetjesuuur

De Baancommissie Twente, die alle trainingen en wedstrijden organiseert voor de clubs, heeft iets nieuws: Een schaatsblok op de late zaterdagmiddag, van 17.00 uur tot 18.00 uur, op de grote buitenbaan, uitsluitend voor pupillen en…. gratis! Echt waar! Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan.

In de maand oktober wil de BC Twente dit blok inrichten als vriendjes- en vriendinnetjesblok. De bedoeling is dat we met dit uur meer kinderen op de baan krijgen, dat we proberen die kinderen warm te maken voor het clubschaatsen en daarmee het clubschaatsen een bredere basis geven.
De opzet is als volgt: Alle pupillen die een baankaart hebben mogen aan dit uur meedoen, op voorwaarde dat ze een vriendje of vriendinnetje meenemen (en als ze willen ook wel twee of meer). De inschrijving is heel simpel, vul het google-formuliertje in en je mag meedoen! Zo eenvoudig kan het zijn.
Het formulier staat hier: https://goo.gl/forms/1MQpYlhFGJFcF5Uc2 Als de vriendjes en vriendinnetjes nog geen schaatsen hebben zullen we proberen of we wat setjes Easy Gliders kunnen regelen, maar het is handiger en vooral efficiënter als de vriendjes/vriendinnetjes zelf schaatsen hebben. De schaatsshop van HYRO is ten tijde van dit uur ook open en men kan ook schaatsen huren.
Wij zouden het zeer waarderen dat er binnen iedere vereniging een aanspreekpunt is en hopen dat er trainers zijn die het belang van groei van de schaatssport steunen en het initiatief van de baancommissie en de ijsbaan waarderen en zich hiervoor op willen geven.
En uiteraard rekenen wij op jullie steun om de nieuwelingen en bestaande pupillen te begeleiden. Laten we er samen een feest van maken.

De IJsbaan Twente heeft dit uur mede mogelijk gemaakt. Het zou geweldig zijn als dit uur een groot succes wordt en dat er veel kinderen naar de baan komen. Wij vragen daarom jullie medewerking. Doe vooral mee, en als je zelf geen pupil meer bent maar je kent wel kinderen die geïnteresseerd zijn of zouden kunnen zijn, neem dan even contact met mij op via secretariaat@bctwente.nl en dan probeer ik wat te regelen. Het schaatsen kan iedere impuls heel goed gebruiken.

Hartelijke groet,
Jouw Baancommissie

Over AJ